Kategorie
VsechnRamy.czZnačkyaccentDřevěný rám Aura s distanční lištou

Dřevěný rám Aura s distanční lištou

Dřevěný rám Aura s distanční lištou 20x20 cm (14x14 cm) | černá | normální sklo
Accent
  • 15,00 mm
  • 30,00 mm
  • 0,6 cm
  • 2,6 cm
Číslo zboží: ACC-1132000 | 20x20 cm (14x14 cm) | černá | normální sklo
415,50 Kč *
K dispozici do: 5 - 6 obchodními dny
Okamžitě dostupný.Doba dopravy: 5 - 6 Dny

Dřevěný rám Aura s distanční lištou

  • Profily rámu z MDF s certifikátem FSC®
  • s distanční lištou v profilu rámu
  • normální sklo se sbroušenými hranami pro bezpečnou výměnu obrazů
  • včetně pasparty se zkosenou hranou
  • se 2 závěsnými prvky pro formát na výšku i na šířku
  • se stolním stojánkem do formátu 20×20 cm včetně
  • Zadní panel z MDF s certifikátem FSC®

Klaprám Aura je velmi variabilní model, který umožňuje vyzkoušet různé efekty obrazu. Díky volné distanční liště, kterou můžete namontovat variabilně za nebo před obrazové sklo, můžete dosáhnout různých hloubkových efektů. Tento prostorový efekt podporuje pasparta se zkosenou hranou, která je rovněž součástí dodávky. Pokud má pasparta přiléhat přímo na skleněnou desku, je možné umístit distanční lištu i za zadní stěnu.

Lišty rámu Aura jsou vyrobeny ze dřeva, zadní stěna z MDF s certifikátem FSC®. Obdélníkový profil je k dispozici v klasické černé a bílé barvě a v dubovém provedení, kterým model Aura decentně doplňuje obraz a nábytek.

Vyberte si model Aura s paspartou nebo bez ní

V seznamu „Zvolte formát“ se zobrazí dvě specifikace formátu: První údaj označuje formát rámu, druhý údaj v závorce označuje výřez pasparty. Obraz můžete zarámovat s paspartou i bez ní.

Například: Pro obrázek ve formátu 18×24 cm si můžete objednat rámu formátu 24×30 cm s paspartou 18×24 cm. Nebo se rozhodnete pro model Aura ve formátu 18×24 cm a obraz zarámujete bez pasparty (rámu by odpovídal výřez pasparty 13×18 cm, který je vhodný pro obrázky ve formátu 13×18 cm).

Specialista portálu VsechnyRamy Ingo

Názor odborníka

Na danou cenovou kategorii je vizuální dojem a zpracování rámu vynikající.

Dřevěný rám Aura má moderní, minimalistický a hranatý profil. Je k dispozici v aktuálně nejoblíbenějších barvách: černá, bílá a dub. Rám je elegantně střídmý a hodí se k většině stylů interiérů a motivů obrazů. Distanční lišta vytváří příjemný hloubkový efekt, díky němuž tento rám s obrazem vypadá hodnotněji než obyčejný rámeček. Podle vašich preferencí lze distanční lištu umístit mezi sklo a paspartu nebo také za paspartu, čímž získáte více možností při aranžování obrazu nebo trojrozměrných předmětů. Model Aura má navíc certifikát FSC®, který zaručuje určité ekologické a sociální standardy v lesnictví. Pro tento rám hovoří i příznivá cena . Zpracování zkosených rohů a celého rámu je na tuto cenovou kategorii vynikající.

Dřevěný rám Aura na první pohled vypadá jako rám z pravého dřeva, ve skutečnosti je však vyroben z MDF. Jedná se o lepené dřevovláknité desky složené z různých druhů dřeva s certifikátem FSC®. Dřevo jako surovina se tak plně využije. Charakter pravého dřeva je docílen aplikací fólie s natištěnou kresbou dřeva, která působí mimořádně realisticky, kvalitně a autenticky. Fólie je nanesena kolem celého profilu až do falcu. Model Aura tak vypadá velmi atraktivně i zezadu. Vzhledem k tomu, že tento rám existuje pouze v malých a středních formátech, je model Aura dostatečně stabilní, přestože MDF deska není tak stabilní jako rám z masivního dřeva. Jeho skleněná deska je ve srovnání s modely jiných výrobců tenčí. Pasparta není tak pevná a může obsahovat kyseliny.

Shrnuto a podtrženo

Podle nás u dřevěného rámu Aura silné stránky převažují nad jeho slabinami. Na tuto cenovou kategorii je jeho vizuální dojem a zpracování vynikající. Poměrně tenká skleněná tabule a méně stabilní MDF deska tomu nijak neubírají. Pro rodinné fotografie a tisky na papíře je model Aura špičkový! Ne nadarmo se dřevěný rám Aura těší u mnoha našich zákazníků velké oblibě.

obecné informace
materiál:MDF (polotvrdá dřevovláknitá deska)
závěsný prvek:formát na výšku a na šířku
reklamní tabule:formát na výšku a na šířku
vložená pasparta:vložená pasparta
vitrínový rám:Lze použít i jako vitrínový rám.
rám pro fotogalerii:Lze použít i jako vitrínový rám.
rozměry
výška:20,0 cm
šířka:20,0 cm
šířka profilu:15,00 mm
výška profilu:30,00 mm
šířka falcu:0,6 cm
hloubka falcu:2,6 cm
další vlastnosti
tloušťka:1,4 mm
charakteristická vlastnost:včetně pasparty
formát obrazu:14x14
vnější formát:70x100
typ rámu:distanční rámy
Verschluss_rueckwand:sponky (flexpins)
úroveň:Standard